Kjære mamma, pappa, Gud og Jesus

20160925_120644

Jeg har dårlige nyheter. Det viser seg, etter lengre perioder med prøving og feiling, at jeg rett og slett, på absolutt alle nivåer, uansett hvordan man vrir og vender på det, er totalt gjennomført, fundamentalt og grunnleggende, for dum for dette.

Hvordan partikler kobler til hverandre kan oppsummeres i en liten Lagrange, skrives faen så kompakt og representeres som matriser, men det hjelper ikke meg altså. Så snart spesifikke (s)partikler faktisk skal koble, kobler jeg ut foråsidetsånn.

ab

Andre ting jeg ikke kan, er å klatre, for den fingeren min holder fillernmeg på å falle av.

20160923_173005
båre by me.

Sykkelen min skrangler, og det er bare velvilje, motvilje og vannlilje som gjør at vi kjæm oss imella.

Knærne har fest, men det er sikkert bare fordi beinhinna har satt i gang prosessen med å ansette streikevakt

20160922_104708
and stop using your damn legs

og jeg kommer ikke til å klatre noen 7’ere før sesongen er over. Igjen, jeg må bare amputere den fingeren; den er i veien.

20160922_114156
Han i veggen er helsikke så anonym

Sosialt går det også veldig dårlig. De eneste som snakker til meg er masterstudenter som ikke stoler på Diraclikninga, og selv om Nick har flyttet tilbake til Skandinavia, har han flyttet til Danmark, så det hjelper jo ikke meg. Jeg vil sykle kupert, ikke sant.

20160925_132640
sånn at beina dør og jeg må ligge på rygg

Men jeg vet hvorfor. Det er fordiat de yderst få som vil henge med meg, ender opp i situasjoner som (les det følgende med litt sånn mystisk halvpornografisk stemme, er du snill)

ruten skulle vise seg å være for vanskelig for henne. Mørket ség på, og slyngene lå lent mot det kalde fjellet. Hodelykten lå igjen hjemme, og de visste begge at det bare var én ting å gjøre

 

20160916_204329

den tingen var altså å karre seg opp, tryne litt, føle seg frem, fortsette å tryne til man finner det gode taket, stå litt på bolten men uansett komme seg opp til slutt! Hipp hurra, skal vi dra og klatre igjen i morgen eller? Jonas? JOoonaaas?

Før jeg avslutter for i dag vil jeg bare få halde fram med min nye greie der jeg reklamerer for hva min søster foretar seg på instagram. Ok, nyt følgende skue

screenshot_2016-09-26-08-22-25-1

og dette er så bra at jeg føler at jeg ikke engang trenger å selge det. Det holder nok å bare beskrive det. Ok.

Vi ser her et par slanke, brune lår, perfekte negler og en kaffekopp, dvs formodentlig et latte-glass, som seg hør og bør.
Motivet udnerbygges av den fantastiske og ikke minst relaterbare teksten som sier noe om hvor hardt livet er for oss (JA; OSS) vakre, unge jenter.

Imens vi er inne på instagram og sånn her.

screenshot_2016-09-26-08-22-50-1

og NÅ går jeg inn i Odins-soldater-modus her. Hold dere fast.

FOR EN SATANS JÆVLA IDIOT. Helikopter, ATV og båt ja. Veldig bra, det er nøyaktig det som er det beste med Norge. Good job you føkking genious, gidde du finne dæ en sykkel og sykle vannrett ned i helvette. <– så sint ble jeg.

Ok, takk for meg.

Advertisements

2 thoughts on “Kjære mamma, pappa, Gud og Jesus

  1. kjære inga. jeg skriver master, og har ligget i senga de siste to dagene. fordi jeg ikke får til noen verdens ting. du er ikke alene, er det jeg prøver å si.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s