slack

Eg skal ikkje ha ferie i summar. Eg skal jobbe. Det er ikkje noko i vegen med det, for eg likar jobben min. Men. eg bur på vestlandet.
Det følast som å tørste ihel på sjøen.

20120923_085526

Langhelgar. Mmm, langhelg. Rekk akkurat å bli sliten.

pakke bøkene inn i plastposer i sekken.

eg saknar Tilda og Elida. Dette:


(eller i ny og fancy utgåve: )

er årets koseligaste bok.

At nød lærer naken kvinne å spinne, gjelder i aller høyeste grad de gamle frøknene Tilda og Elida. Søstrene på 72 og 78 år bor fortsatt i barndomshjemmet i en liten svensk by hvor tiden nærmest står stille. Alt er som det pleier, inkludert utedoen, hvor en visitt ofte blir en kald opplevelse.

Da den galante Alvar Klemens flytter inn i nabohuset og begynner å pusse opp, skjer det store endringer i søstrenes liv. De kjøper seg nye kjoler og glemmer helt at broren deres vil ha dem på gamlehjem så han kan overta barndomshjemmet som sommerhus. Ikke minst vil de også ha et skikkelig innendørs toalett, slik Alvar har skaffet seg. Men det koster mye, og nå er gode råd dyre.

De to oppfinnsomme søstrene får en strålende idé til hvordan de kan skaffe seg pengene: postordresalg av potensmiddel. Dermed setter de en annonse i avisen, og fra den dagen blir ingenting som før for Tilda og Elida …” <- fra bokkilden.no

pusse tennene med ullgenser på.

20130622_225008

når ein går i fjellet, anten aleine eller med nokon som greie å være stille ei stund av gongen, har ein alt høve til å tankespinne litt. eller mykje. (eller byrja å gråte).

Når sola vår døyr kjem ho til å kaste av seg dei yttarste laga sine, og alt som blir igjen er ei kjempevarm kjerne. Den kjem til å være laga av veldig tett karbon (typ: krystallisert), enkelt sagt ein diamant. Den kjem dessutan til å veie nokre par millionar billionar fantasillionar tonn, og tilsvara … 10 milliardar billionar billionar karat. Kult.

nød lærar gammal kvinne å forsvinne

20120923_085520

line

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s